TÜM KÖYLERİMİZE ÖNCE ALTYAPI SONRA SICAK ASFALT”

 TÜM KÖYLERİMİZE ÖNCE ALTYAPI SONRA SICAK ASFALT”

Ak Parti Bandırma Belediye Başkan adayı Recep Şekerci Gölyaka, Çepni ve Külefli köylerinde vatandaşlarla buluştu.

Seçim çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdüren Recep Şekerci geçtiğimiz pazar akşamında Gölyaka, Çepni ve Külefli köylerinde kahve ve aile ziyaretleri gerçekleştirdi.  

Köy ziyaretlerindeki konuşmalarına kendini tanıtarak başlayan Şekerci “2014 yerel seçimlerinde Bandırma’ya hak ettiği hizmeti getirmek için Ak Parti Bandırma Belediye Başkan Adayı’yım. Halkımız 2009 yerel seçimlerinde Bandırma’da Ak Parti’ye “Sen yoruldun biraz dinlen.” dedi. Ama biz bakanlarımızla, milletvekilimizle, meclis üyesi arkadaşlarımızla hiçbir zaman dinlenmedik yine Bandırma için çalışmaya devam ettik. 5 yıl çabuk ama Bandırma için çok zor geçti. Mevcut belediye yönetimi göreve başlar başlamaz enkaz devir aldık edebiyatı yapmaya başladı. Önce Ak Parti yönetimi bize eski para ile 6 Trilyon borç bıraktı dediler. Sonra bu borç bir sonraki beyanatta 9,5 Trilyona çıktı. Bir başka beyanatta 13,5 Trilyon oldu bu borç son açıklamada ise 16,5 Trilyon borç var dediler ve şimdi size gelip 30 Trilyon borç ödedik hizmet yapamadık diyorlar. Hizmet yapanın borcuda olur bırakmış olduğu eseri de. Bastırmış oldukları 5’te 5 kitapçığında projeleri dönemimizde başlatılan AVM, tır parkı, otogar, galericiler sitesi, belediye binası, otel binası, itfaiye binası, sahil bandı ve kültür merkezi, balıkhane, otoparklar, öğrenci yurtları projelerini biz yaptık diye utanmadan anlatıyorlar. Bu projelerin birçoğu belediye kasasından tek kuruş para harcanmadan yapılan projelerdir.” dedi.

“HAVA ÜSSÜ KUYU SUYU İÇİYOR”
Ak Parti Bandırma Belediye Başkan Adayı Recep Şekerci köy ziyaretlerinde Bandırma’da yaşayan yüzlerce vatandaşın sağlığını ilgilendirecek önemli bir konuya dikkat çekerek “6.Ana Hava Jet Üssü’nde görev yapan askerimiz komutanlarımız burada lojmanlarda yaşayan ailelerimiz arıtılmamış şebeke suyu yani kuyu suyu içiyor. Ben buradan mevcut Bandırma Belediyesi’ne soruyorum. 6.Ana Hava Jet Üssü’nden bu konu ile ilgili belediyeye müracaat yapıldı mı yapılmadı mı? Siz belediye olarak “Borularınızı alın, hattınızı döşeyin, biz o zaman gelip suyu bağlayabiliriz” dediniz mi demediniz mi. Burada yaşayan 3100 vatan evladımızın sağlığını nasıl hiçe saydıklarını görün” dedi.

“TÜM KÖYLERİMİZE ÖNCE ALTYAPI SONRA SICAK ASFALT”
 Ziyaretlerinde yeni büyükşehir yasasının avantajlarını anlatan ve halkın kulak duyma bilgilerle yanlış bilgilendirildiğinin altını çizen Recep Şekerci “ Yeni büyükşehir yasası ile Çepni Köyü’de, Gölkaya’da, Külefli’de Bandırma’nın diğer mahalleri gibi eşit hizmet alacak. Alt yapıdaki eksiklikleriniz giderilerek tüm köylerimiz sıcak asfalt ile parke taşla, çocuk parkları spor alanları ile buluşacak.” dedi.  

“VİZYONUMUZ KOCAELİ”
Yeni büyükşehir yasasında Bandırma’ya yapı olarak en yakın büyükşehir olan Kocaeli’yi örnek aldıklarını belirten Ak Parti Bandırma Belediye Başkan Adayı Recep Şekerci “Bizim Bandırma’ya denizi ile limanı ile köyleri ile coğrafi konumu itibarı ile örnek aldığımız il Kocaeli’dir.” dedi.

“ULAŞIM DAHA HIZLI VE MEVCUT KÖY MİNİBÜSLERİNİZ KALKMADAN OLACAK”
Yeni büyükşehir yasası ile birlikte Bandırma’nın mahallesi haline gelen köylere Bandırma Belediyesi’nin ulaşım alanında da hizmet getireceğini belirten Şekerci “Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş. gibi köylere yolcu taşıyan birliklerle masaya oturarak yeni bir ulaşım politikası belirleyecek, köylerimize düzenleyeceğimiz seferler ile ulaşım daha hızlı ve mevcut köy minibüsleriniz kalkmadan mevcut düzeniniz bozulmadan olacak” dedi.  

“KİMSENİN EKMEĞİ ELİNDEN ALINMAYACAK”
“Köy minibüsleri mevcut şoförleri ile birlikte hizmet vermeye devam edecek. Kimsenin ekmeği elinden alınmayacak.” diyen Recep Şekerci “Bandırma’da mevcut belediye yönetimi tarafından Bandırma cadde ve sokakları UCS firmasına satıldı. Birçok vatandaşımıza 1000 TL’ye varan borçları yüzünden bu firma tarafından haciz işlemi başlatıldı. Buradan söz veriyorum göreve geldiğimizde Bandırma’yı bu dertten kurtaracağım. Ama orada çalışan istihdam eden tüm vatandaşlarımıza gençlerimize yeni iş kapıları açarak bu sistemi kaldıracağız. Bizim kimsenin ekmeğinde gözümüz yok olmayacakta.” dedi.  

“DİNDAR OLAN RAMAZAN’DA CAMİ MÜHÜRLER Mİ?”
Ak Parti Bandırma Belediye Başkan Adayı Recep Şekerci köy ziyaretlerinde yapmış olduğu konuşmada 2012 yılında Bandırma Belediyesi’nin cami mühürlediğini hatırlatarak “Şimdi size geliyorlar dinden, ahlaktan, dürüstlükten bahsediyorlar. Çok geç değil 2 yıl öncesinde 2012 yılında bunlar Bandırma’da Yunus Emre Camii’nin kapısına mühür vurdular hem de mübarek ramazan ayında. Üstüne üstün aynı mübarek Ramazan ayında 30 gün boyunca Bandırma Cumhuriyet Meydanı’nda fasıllı tavernaya göz yumdular. Dindar adam cami mühürler mi? Dindar adam ramazan ayında bunları yapar mı?” dedi.  

 



  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı